donderdag 24 mei 2012

Deens design blijft vernieuwen!

Nieuwe labels in Nordic Woods en bij Nordic Moods :)

De labels CASA de LUXE by Naja Munthe en design Susanne Schjerning versterken vanaf heden de collectie Deens design van Nordic Moods & Scandinavian Originals, te vinden in de webshop op http://www.nordicmoods.nl/


Naja Munthe

Naja Munthe

Naja Munthe (1968) is geboren en getogen in Kopenhagen. In 1994 studeert ze af aan de Kolding Design School. Meteen daarna richt ze haar eigen ontwerpstudio munthe plus simonsen op, vandaag de dag nog steeds  een van de meest toonaangevende huizen in Denemarken. Naja Munthe heeft een heldere visie. Haar doel is topstukken voor elke garderobe te ontwerpen die het verschil maken op een feestje, het werk of voor alledag.
In 2010 introduceert Naja Munthe haar eerste HOME collection, CASA de LUXE by Naja Munthe. De nadruk ligt op mooi textiel, prints en kleuren geïnspireerd door haar vele reizen en ervaringen.


CASA de LUXE by Naja Munthe

CASA de LUXE by Naja Munthe

CASA de LUXE by Naja Munthe

Susanne Schjerning

Deens textielontwerpster Susanne Schjerning maakt gebruik van terugkerende thema's zoals rennende paarden, zwevende vlinders, herten, bloemmotieven en vogels. Frisse moderne kleuren, spannende contrasten, of juist subtiele wit- en grijstinten vormen de basis voor haar design Susanne Schjerning-ontwerpen. 




Handgemaakte textielontwerpen worden overgebracht op printframes, waarbij de sprekende keurencombinaties eerst worden uitgetest om later in productie te worden genomen. Modern design met een knipoog dus.



Design Susanne Schjerning

Design Susanne Schjerning


Design Susanne Schjerning


Meer inspiratie en informatie over deze labels en ander Scandinavisch design is te vinden in de webshop http://www.nordicmoods.nl/ of telefonisch via 06 229 839 55.
Vi sees! :)   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten